UFT 10 SATU MARE- ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT – MMA ROMANIA

0
360
Munteanu vs Lutaniuc / UFT10 / Satu MAre
Munteanu vs Lutaniuc / UFT10 / Satu MAre

UFT 10 SATU MARE- ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT

UFT 10 Satu Mare- Ultimate Fighting Tournament – Cel mai spectaculos show de MMA ;i Kickbox, in cusca, din Transilvania!

UFT 10 se va desfasura in data de 12 august, la Sala de Sport Ecaterina Both (cu intrare de pe strada Ady Endre). Evenimentul va incepe de la ora 18:00 cu luptele undercard si LIVE pe TV pe SPORTEXTRA HD, Pay per View pe www.live.sportextra.ro de la ora 19:00.

Multumim partenerilor UFT 10: Shoping City Satu Mare, SHOW – OFF, DENDIAROM – Sisteme Voltaice, NTT DATA ROMANIA, BARTA ATI, BELLAGIO,
Restaurant Capricii, Best Amanet Auto, DECATHLON Satu Mare, World Express Spedition, SavElectro, Fusle Security, VON FITNESS, HEALTHY LAB, Armura, Foto King,
Restaurant AMPARO, Hotel Dana, Jost Group, Fresh Life, TAPAE, CNSPORT si World wide Print.

Ultimate Fighting Tournament este in premiera in Satu Mare si va aduce in fata publicului cei mai buni luptatori satmareni si din zonele apropiate. Vor lupta sportivi din Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Oradea, Bistrita, Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu Mures, Brasov, Marghita, Valea lui Mihai, Negresti Oas, Giroda si Unirea Liebling.

Main event-ul galei va fi la categoria grea, 5 reprize de 3 minute, pe reguli de K1, pentru Centura UFT Kickbox, intre satmareanul Munteanu Marius contra lui Lutaniuc Sebastian de la Bistrita. Se anunta un meci extraordinar tocmai deoarece Munteanu lupta la el acasa, dupa multi ani.

Co Main eventul UFT10 este dat de Varga Andrei de la Grand MMA Satu Mare care va lupta impotriva lui Bucur Claudiu din Bucuresti, pe reguli de K1 SemiPro, 5 reprize de 2 minute, pentru Centura UFT Kickbox SemiPro -75kg.

Ultimate Fighting Tournament 10 va aduce si o PIRAMIDA de 4 sportivi, la categoria -80 kg, tot pe reguli de K1, pentru CENTURA UFT KICKBOX -80Kg. Cei 4 luptatori sunt: Slabu Bogdan (Scorpions Iasi), Chermes Luca (Friends Gym Satu Mare), David Anton ( Box Club MLG Zalau) si Zsolt Balint ( Ronin Training Academy Targu Mures).

Main event-ul UFT10 pe reguli de MMA este dat de Campionul UFT la -77kg, Merlan George ( Hemi Guard Brasov) si Marian Matei de la Miners Fight Team Bucuresti.

Fightcardul complet se poate vedea mai jos:

Meciurile marcate cu verde nu trebuie sa le ratati!

Cantarul Ofocial al evenimentului UFT10 se va desfasura joi, incepand cu ora 17:00 la Restaurant Amparo | Facebook

Biletele se pot achizitiona Joi, 11 August, ora 17:00 de la Restaurant Amparo (vis a vis de Sala De Sport Ecaterina Both) sau de la nr de telefon 0752683135 ( Grand MMA Satu Mare). Sunt bilete de 50 lei in tribuna, 100 lei scaun Vip, 200 lei loc la Masa VIP.

Evenimentul UFT 10 – PRO MMA & KICKBOXING CAGE EVENT | Facebook se va putea vedea LIVE in toata lumea, in sistem pay-per-view, ca si promotiile de talie mondiala, pe live.sportextra.ro LIVE: MMAEVENT – ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT (sportextra.ro) sau pe TV pe SPORTEXTRA HD. Costul unui PPV este de 4 euro + TVA

LIVE ppv pe SPORTEXTRA: MMAEVENT – ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT

Eveniment special

Accesul la acest eveniment nu intră în abonamentul obișnuit.

Pentru a viziona acest eveniment, trebuie să achitați suma de 4 euro + TVA. Odată achitată această sumă, veți putea revedea acest eveniment de oricâte ori doriți.

BONUS: Plata vizionării acestui eveniment vă va oferi și 1 luni de abonament.

Pentru a putea achita și a primi acces la acest eveniment, trebuie să vă autentificati sau să vă creați un cont.

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here