TENIS: Simona Halep în semifinale la Melbourne Summer Set

0
281

TENIS: Simona Halep în semifinale la Australian Open

Simona Halep a ajuns vineri în semifinale la Melbourne Summer Set după ce a trecut în trei seturi de Viktoria Golubic, scor 2-6, 7-5, 4-6.

Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, spune că este încrezătoare că poate urca din nou în top 10 mondial în acest an.

Românca în vârstă de 30 de ani s-a luptat cu accidentările în 2021 și a coborât pe locul 20 în clasament.

“Vreau să termin anul în top 10, dacă se poate. Acesta este obiectivul și visul”, a spus Halep, care a câștigat Openul Francez 2018 și Wimbledon în 2019.

“Știu că va fi dificil. Dar, de asemenea, știu că este posibil.”

Halep a suferit o accidentare la gambă la Italian Open, în luna mai, iar ulterior a fost exclusă de la Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice.

În august, fostul număr unu mondial a renunțat la top 10 după 373 de săptămâni consecutive.

Halep a revenit pe teren la finalul lui 2021, înainte de a egala sezonul, după ce s-a retras din semifinala de la Linz, în noiembrie, cu o accidentare la genunchi.

Ea a început noul sezon cu trei victorii la Melbourne, dar a fost făcută să muncească din greu pentru o victorie cu 6-2 5-7 6-4 în fața elvețienei Viktorija Golubic, vineri, a șasea sămânță.

În încercarea de a-și recâștiga locul în top 10, Halep a adăugat: “O îmbrățișez. Îmi place provocarea. Îmi place presiunea. E bine că am un restart, să mă împrospătez în minte.

“Sigur că nu e ceea ce mi-am dorit, dar m-am accidentat, așa că nu am putut juca. Acolo sunt eu unde sunt.

“Simt că e posibil să revenim în Top 10. Am această încredere. Trebuie doar să muncesc din greu și să am încredere”.”

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here