TENIS: Novak Djokovic are șanse mari să joace la Australian Open

0
337
Novak Djokovic
Novak Djokovic

TENIS: Novak Djokovic are șanse mari să joace la Australian Open

Tenismenul Novak Djokovic stă într-un hotel de carantină din Melbourne până luni, 10 ianuarie, când Tribunalul Federal va analiza contestația depusă de către avocați. Acesta se află în centrul unui mare scandal internațional datorită faptului că nu a fost lăsat să intre în Australia.

Tenismenul sârb nu a putut face în această perioadă antrenamente si nici beneficia de o hrană personalizată.

Avocații sârbului au ieșit cu noi declarații, cu doar o zi înainte de momentul în care se va lua hotărârea finală în privința liderului mondial din ATP.

TENIS: Simona Halep în semifinale la Melbourne Summer Set

Novak Djokovic a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia, deoarece a fost infectat recent cu coronavirus. Novak a avut COVID-19 în decembrie, pentru a doua oară. Tenismenul a asistat la jumătatea lunii decembrie la partida dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona Basket. Nole a făcut numeroase fotografii cu această ocazie, una dintre ele alături de americanul Nigel Hayes-Davis, jucătorul Barcelonei şi MVP-ul partidei, care a fost mai apoi testat pozitiv la Covid-19. Se crede că de acolo a luat Novak Djokovic virusul pentru a doua oară de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

“Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovic nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore. Aceasta este confirmarea”, au precizat avocaţii. Aceștia au transmis că lui Djokovic i s-a emis Certificatul de Exceptare de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, decizia fiind validată şi de o comisie a guvernului local.

Va mai fi câștigătorul a 20 de titluri de Grand Slam în formă maximă pentru Australian Open, în cazul în care va fi acceptat și lăsat să intre în Australia? I-a afectat această situație de incertitudine performanțele sportivului sârb?

Novak Djokovic
Novak Djokovic
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here