TENIS: Novak Djokovic a câștigat în instanță dreptul de a intra în Australia.

0
380

TENIS: Novak Djokovic a câștigat în instanță dreptul de a intra în Australia.

Starul tenisului Novak Djokovic a câștigat azi o luptă în justiție împotriva anulării vizei sale australiene, tribunalul australian dispunând eliberarea imediată a tenismenului sârb.

Novak Djokovic a primit din nou viză din partea autorităților australiene, iar acesta poate să rămână în Australia, întrucât judecătorul a hotărât că motivul invocat, este justificat. Astfel, decizia de anulare a vizei sale a fost revocată. Urmează ca el să se întoarcă la hotel, să își facă bagajele și să înceapă pregătirea pentru Australian Open. Sportivului i s-a returnat și pașaportul.

Însă guvernul a indicat, după decizia instanței, că își păstrează puterea de a anula viza lui Djokovic pentru a doua oară, lăsând neclar dacă numărul 1 mondial masculin poate juca la viitorul Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

Câștigătorul de nouă ori al Australian Open caută al 21-lea titlu general de Grand Slam, ceea ce l-ar face să-l depășească pe elvețianul Roger Federer și pe spaniolul Rafael Nadal, pentru a lua recordul masculin pentru cele mai multe titluri de Grand Slam.

TENIS: Simona Halep a câștigat finala turneului de la Melbourne Summer Set 1

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here