Cea de-a 3-a ediție Sports Festival se reprogramează în luna iunie 2021. Situația creată de pandemie a făcut ca foarte multe din evenimentele din Cluj-Napoca să nu mai poată fi organizate în acest an.

Autoritățile încă nu au reușit să își creioneze o strategie pe termen mediu și lung referitor la pornirea industriei de evenimente. Mulți organizatori de evenimente sunt puși în situația de a nu putea să își reprogrameze activitățile pentru alte date din acest an datorită incertitudinilor create de noul coronavirus.


„Cea de-a 3-a ediție Sports Festival se reprogramează în luna iunie 2021. Situația creată de pandemie și directivele date de autorități ne determină să spunem time out pentru un an. Suntem cu gândul la impactul pe care îl are acest time out asupra sportului, la nivel local, național și mondial.

www.cnsport.ro

Ne dorim ca festivalul să aibă loc relativ în aceeași perioadă (iunie 2021), dar în același timp trebuie să ținem cont de calendarele jucătorilor și datele turneelor globale de tenis. Revenim cu un update pe tema datei exacte a festivalului cât de curând posibil.

Fanilor cu bilete cumpărate la cele 2 meciuri demonstrative din cadrul festivalului, le spunem că: Biletele vor fi valabile pentru meciurile din 2021. Upgrade-urile biletelor la categorii superioare și discounturile oferite de noi săptămânile trecute, de asemenea rămân valabile. Cei care nu doresc să păstreze biletele au la dispoziție 30 de zile de la acest anunț să trimită un email către operatorul de ticketing pe adresa voucher@entertix.ro și să solicite un voucher valoric valabil până pe 30 septembrie 2021 pe care îl pot folosi să achiziționeze produse (în curând din shop online) sau bilete la alte evenimente viitoare marca Sports Festival (organizate de Movement Team). Pentru mai multe informații aici puteți consulta Termeni și condiții, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului României din 14 mai 2020. Dacă după anunțarea definitivă a noii date a festivalului, există persoane care vor fi în imposibilitatea de a participa la festival, dați-ne un email pe contact@sportsfestival.com și vom trata punctual fiecare caz în parte. Nu renunțăm la mișcare! În perioada de revenire la normal, sportul va juca un rol esențial, atât pentru sănătatea noastră fizică, cât și pentru starea de spirit. Evenimentele, festivalurile, teatrele, școlile și toate locurile în care putem să ne întâlnim vor juca un rol esențial pentru bunăstarea noastră mentală. Să fim din nou împreună va esențial. Salutăm eforturile tuturor fanilor de a-și păstra biletele pentru evenimentele și festivalurile viitoare. Salutăm eforturile tuturor industriilor care trec prin time out-ul forțat pe care îl parcurg.” au anunțat pe pagina oficială cei din conducerea SPORTS FESTIVAL.

Citește și: S-a redeschis Stadionul Cluj Arena

Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here