sport-cluj-napoca
sport-cluj-napoca

SPORT: S-au stabilit sumele alocate entităților sportive din Municipiul Cluj Napoca pentru anul 2020. Astfel sportul Clujean primește o gură de oxigen, extrem de necesară, din partea autorităților locale.

A fost anunțat, pe situl oficial al primăriei, Proiectul ordinii de zi al ședinței ordinare a Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca, din data de 2 iulie 2020.

Conform proiectului de hotărâre, entitățile sportive vor primi următoarele sume de la autoritățile locale, pentru evenimentele/acțiunile pe care le vor desfășura în anul 2020:

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 81.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv CFR Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 2.415.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Universitatea. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Danny Ungur Racing. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 187.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Școlar Viitorul. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv TranSilva. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Poli Karate. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 105.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Baschet Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 1.380.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Club Sportiv U-BT. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Fotbal Tenis Răzvan. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 8.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Univers. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 49.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului de Fotbal Feminin Clujana. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 73.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Sănătatea-Servicii Publice. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 8.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Ciclism și Triatlon Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 105.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Voința. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 61.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Judo Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 2.800.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Sportive Fotbal Club Universitatea Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 59.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Atletism Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 105.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Liceului cu Program Sportiv Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 350.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Municipal. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 65.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Centrului și Clubului Sportiv Scoțian-Român al Handicapaților Lamont. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 145.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Fotbal Club Universitatea Olimpia Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Cluj Crusaders. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 114.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Politehnica Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv “Fotbal Tenis Nord-Vest” Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

HAIDU SEBASTIAN: „AM REUȘIT, după o muncă de 10 ani” Citește !!!

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 8.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Dumi Fitness. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 333.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv “Motorhome Napoca Rally Team”. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 81.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Federației Române de Karate WUKF. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației ,,Club Sportiv Sports Culture”. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 36.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației “Club Sportiv Academia de Fotbal Luceafărul Cluj-Napoca”. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 30.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Clubul Sportiv “Viitorul Cluj Junior”. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Tenis de Masă. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 12.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Județene de Box Cluj. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 8.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Clubul Sportiv “Olimpic Star” Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 16.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Aqua 01 Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 81.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Federației Română de Culturism și Fitness. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 32.500 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Clubului Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca. Proiect din inițiativa primarului.

Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 5.000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în vederea susținerii activităților/acțiunilor sportive ale Asociației Club Hipic Taraxacum. Proiect din inițiativa primarului.

Date preluate de pe site-ul Primăriei Cluj Napoca.

U Cluj Napoca Fotbal

Sportul este printre cele mai afectate domenii datorită noului virus. Multe dintre cluburile sportive și-au întrerupt activitatea dar au plătit în continuare facturi de chirie pentru spațiile de antrenamente. Aceste alocări fac posibile organizarea viitoarelor acțiuni / evenimente sportive care vor reatrage membrii către sălile de antrenamente.

Sportul este cel care promovează sănătatea dar și performanța către toți cei care își doresc o viață fără probleme medicale dar și către cei care sunt dispuși să sprijine evenimentele sportive prin prezența lor la competițiile la care participă sportivii lor preferați.

Din nefericite Ministerul Tineretului și Sportului nu a reușit să vină cu soluții pentru sprijinul cluburilor sportive private, cele care aduc majoritatea rezultatelor la competițiile internaționale.

Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here