primaria cluj napoca
primaria cluj napoca

Se reiau procedurile de Finanțare pentru Structurile Sportive – Cluburile, Asociațiile și Federațiile Sportive din Cluj-Napoca.

Direcția Generală Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte, Serviciul Management Proiecte Sociale, Culturale și Sportive din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a trimis tuturor asociațiilor și federațiilor sportive o solicitare prin care să specifice dacă mai pot susține evenimentele/activitățile propuse spre finanțare, cu respectarea normelor legate de situația pandemiei cu COVID19.

Finanțare Sport 2020 – Propunerile pentru finanțarea Cluburilor, Asociațiilor și Federațiilor Sportive de către Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

În cazul în care se vor putea desfășura acțiunile/activitățile proiectului/programului așa cum au fost stipulate în cererile de finanțare, entitățile au fost rugate să completeze o declarație pe propria răspundere.

A fost atrasă atenția că, ” în cazul nerespectării prevederilor contractuale, autoritatea finanțatoare are dreptul, potrivit art. 5 lit. (f) și art. 9.5 din contractul de finanțare nerambursabilă, de a solicita restituirea sumelor acordate și sistarea virării sau diminuarea sumei repartizate, precum și neacordarea tranșei finale și interzicerea participării pentru obținerea finanțării în anul următor.

În situația în care nu veți putea duce la îndeplinire proiectul/programul așa cum a fost menționat în cererea de finanțare, vă rugăm să ne trimiteți o adresă prin care să ne anunțați că renunțați la proiectul propus. “ a declarat: Primăria Municipiului Cluj-Napoca
Direcția Generală Comunicare, Dezvoltare Locală și Management Proiecte, Serviciul Management Proiecte Sociale, Culturale și Sportive

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că inițiază în următoarele 30 de zile mai multe dezbateri publice în acest scop. Starea sportului clujean/Alocările financiare pentru domeniul sportului este al treilea punct în calendarul dezbaterilor publice și este programat pentru data de 9 iunie, de la ora 12:00.

„Începând cu 18 mai noi am trimis adrese la toate organizațiile nonguvernamentale care vizează activități culturale, activități sportive ș.a.m.d., să ne precizeze dacă proiectele pe care le-au depus la începutul acestui an le mai mențin pentru finanțare din perspectiva îndeplinirii indicatorilor proiectului astfel încât la începutul lunii iunie să intrăm în Consiliul Local pentru susținerea acestora, inclusiv cele sportive din oraș, în condițiile acestea noi.

În aceste condiții fiecare ONG, fiecare club, care a solicitat finanțare de la primărie își va face o reevaluare a proiectului și va spune dacă își mențin sau nu își mențin proiectul pe care l-au depus inițial, astfel încât, noi să finanțăm cât mai repede cu putință pentru că și sportul reprezintă un domeniu strategic, fundamental al orașului și vrem ca în cel mai scurt timp să intrăm în Consiliul Local cu acele proiecte care pot fi deja finanțate pentru că avem nevoie și de sport ca parte a vieții noastre”, a declarat primarul Emil Boc.

Finanțare Sport 2020 – Propunerile pentru finanțarea Cluburilor, Asociațiilor și Federațiilor Sportive de către Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here