S.O.S. SPORT !!! Șanse mari ca România să rămână fără coloana vertebrală a sportului, cluburile sportive de drept privat !!!

1
1385
victor ponta
victor ponta

S.O.S. SPORT !!! Șanse mari ca România să rămână fără coloana vertebrală, cluburile sportive de drept privat !!!

Asistăm în ultima perioadă la cel mai periculos moment pentru sportul românesc !

SOS HELP SPORT – SPORTUL ARE NEVOIE DE AJUTOR !!!

Sunt câteva lucruri care pot face ca multe cluburi sportive din România să dispară! Totodată cu dispariția acestor cluburi mulți sportivi nu vor mai avea unde să se antreneze, antrenorii vor rămâne doar cu aminitirea rezultatelor sau cu “simpla diplomă de instructor/antrenor sportiv”.

Trebuie să aducem la cunoștiința tuturor Asociațiilor și Cluburilor Sportive de drept privat, atât celor cu CIS – Certificat de Identitate Sportivă dar și celor fără, că e posibil ca in următoarele luni entitățile constituite pe baza legii 26/2000 să fie radiate dacă nu vor îndeplini anumite aspecte conform noii legi nr 129/2019.

Ministrul Ionuț Stroe, deși se află la conducerea ministerului care ar trebui să vină în ajutorul structurilor sportive, nu a ieșit încă cu un comunicat pe această temă sensibilă pentru viitorul sportului din România. Mai mult, domnul ministru Ionuț Stroe se pare că se află la MTS doar pentru a-și face publică afinitatea față de fotbal, în special LIGA 1.

O altă veste nefericită pentru viitorul sportului este că deși a fost înființată la Camera Deputaților o Comisie Specială pentru Sport, președintele acestei comisii este nimeni altul decât Victor Viorel Ponta.

Ceilalți membri ai comisiei sunt Călin Matei și Cristinel Romanescu în calitate de vicepreședinți precum și Ioana Bran și Liviu Mosteanu în calitate de secretari.

Ioana Bran a declarat pe pagina de socializare că:

“Ce vom face, concret? Vom centraliza toate propunerile legislative de la Camera Deputaților privind sportul organizat în România. Le vom prioritiza și le vom grăbi parcursul legislativ. Și ne-am propus să ne consultăm periodic cu oamenii de sport.

Nu suntem în „competiție” cu ministerul, dimpotrivă, nu facem decât să sprijinim ideile bune. Ca fost ministru, știu cât de important este sportul organizat, de aceea vreau să vă asigur că NU va fi ceva de genul „când nu vrei să faci nimic, faci o comisie”.

Dacă domnii Ionuț Stroe și domnul Victor Viorel Ponta sunt cei care se vor ocupa de sportul românesc, prin incompetență lor, prin lipsa de cunoștințe, prin lipsa de dialog, prin lipsa oamenilor care cunosc adevăratele probleme din sportul național, acesta are șanse mari să fie distrus!

Cluburile Sportive de drept privat constituie coloana vertebrală a sportului din România ! Sportul are nevoie maximă de sprijin dar și de persoane competente care să facă strategii pe termen scurt, mediu și lung pentru dezvoltarea lui !

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here