FOTBAL: Risc Major la meciul U Cluj – CFR Cluj disputat pe Cluj Arena

Meciul de fotbal dintre cele doua echipe clujene este considerat a fi unul de mare risc.

0
504
Derbi U Cluj - CFR Cluj
Derbi U Cluj - CFR Cluj

FOTBAL: Risc Major la meciul U Cluj – CFR Cluj disputat pe Cluj Arena

Conform unui mesaj transmis chiriașilor din cadrul Stadionului Cluj Arena, meciul de fotbal dintre cele doua echipe clujene este considerat a fi unul de mare risc.

Chiriașii au primit un email din partea conducerii stanionului prin care le se comunică restricționarea accesului la sălile de sport în data meciului.

“Având în vedere disputarea meciului dintre U Cluj și CFR Cluj, din data de 20.10.2022, evenimentul fiind considerat de mare risc, din motive de securitate, accesul la sălile de sport de la Tribuna a 2-a, va fi restricționat joi, în data de 20.10.2022, începând cu ora 16.00.

            De asemenea, accesul în parcarea subterană a stadionului Cluj Arena, va fi restricționat pe tot parcursul zilei de joi, 20.10.2022.” , semnat conducerea Stadionului Cluj Arena.

TOP10: Cine sunt cei mai bine plătiți sportivi din lume în anul 2022?

Toți cei care doresc să participe la meciul de fotbal dintre rivalele U Cluj și CFR Cluj trebuie să ia în considerare să își lase copiii acasă datorită faptului că există un procent ridica ca jandarmii să utilizeze gazele lacrimogene și astfel să îi pună într-o situație neplăcută și pe fanii care nu prezintă pericol.

Derbi U Cluj - CFR Cluj
Derbi U Cluj – CFR Cluj
CFR CLUJ, U CLUJ, UNIVERSITATEA CLUJ, FOTBAL, CLUJ ARENA, MECI DE FOTBAL, DERBI, RISC MAJOR, JANDARMI, SUBSTANTE LACRIMOGENE, GAZE LACRIMOGENE, RESTRICTII ACCES STADION CLUJ ARENA
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here