MMA: Mariș Ciprian și Ion Surdu revin în CUȘCĂ!

0
2344

MMA – Mixed Martial Arts: Mariș Ciprian și Ion Surdu revin în CUȘCĂ!

Doi luptători de la CS MMA Transilvania Cluj-Napoca vor lupta, în 27 iulie, în Gala BRAVEBRAVE Combat Federation. Ion Surdu și Mariș Ciprian, participanți ai emisiunii EXATLON ROMÂNIA vor avea meciuri foarte puternice, după o perioadă foarte scurtă de pregătire. Evenimentul va avea loc în București, la Berăria H.

Ion Surdu, deținătorul centurilor RXF și UFT la categoria -77 kg, pe reguli de arte martiale mixte, îl va înfrunta pe elvețianul Kevin Ruart. Kevin Ruart are un palmares de 8 victorii și 3 înfrângeri și vine după 6 victorii consecutive. Kevin Ruart este cotat ca fiind pe locul 43 dintr-un clasament de 572 de luptători, în Europa de Vest.

Ion Surdu are un palmares de 10 victorii și 0 înfrângeri, este cotat ca fiind numarul 1 în România, la categoria -77kg și locul 6 în Balcani, într-un clasament de 215 luptători.

Mariș Ciprian “The Transylvanian Warrior” îl va înfrunta pe Cecenul Mochamed Machaev. Machaev are un palmares imaculat de 8 victorii și nici o înfrângere.

Mariș Ciprian este deținătorul centurilor RXF și WMMAC, are un palmares de 16 victorii și 7 înfrângeri, este cotat ca fiind numărul 2 în România la categoria -66kg și numărul 12 în Balcani dintr-un număr de 122 de luptători.

Mariș Ciprian și Ion Surdu se antrenează la Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca. Antrenorii MMA Transilvania sunt Haidu Sebastian, Prian Tudor, Flavius Poruțiu, Pop Claudiu, Gabriel Voinic și Prian George.

HAIDU SEBASTIAN: „AM REUȘIT, după o muncă de 10 ani”

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here