MMA – Diana Belbita “THE WARRIOR PRINCESS” revine în CUȘCA UFC

Când va lupta dinnou Diana Belbița în UFC – Ultimate Fighting Championship?

Luptătoarea din România se pregătește pentru următoarea luptă din cea mai puternică promoție de MMA – Arte Marțiale Mixte din SUA. Diana Belbița și-a aflat adversara și este hotărâtă să obțină o nouă victorie.

Maria Oliveira are un palmares de 13 victorii și 6 înfrangeri în artele martiale mixte. “SPIDER GIRL” cum este numită brazilianca, vine după o înfrangere în fața luptătoarei Vanessa Demopoulos “LIL MONSTER”.

MARIA OLIVEIRA “SPIDER GIRL” VS DIANA BELBITA “THE WARRIOR PRINCESS” se va desfășura în data de 10.06.2023 în cadrul evenimentului UFC 289, în Calgary – CANADA.

În prezent sportiva din România are un palmares de 14 victorii și 7 înfrangeri și vine după o înfrângere în fața luptătoarei din Brazilia, Gloria de Paula “GLORINHA”

Până în prezent predicțiile pentru această luptă o arată pe adversara Dianei Belbita ca fiind mai bine cotată la casele de pariuri și în preferințele fanilor și jucătorilor de la pariurile sportive.

Predicții lupte UFC 289 – Diana Belbita vs Maria Oliveira

Diana Belbita – MMA – UFC
Maria Oliveira – MMA – UFC

Pariuri Sportive Kickbox K1: Care sunt cotele luptelor din Dynamite Fighting Show 16?

mma, ufc, mixed martial arts, uft, rxf, dfs, ksw, mma romania, diana belbita, maria oliveira, ultimate fighting tournament, dynamite fighting show, ultimate fighting championship, pariuri mma, pariuri sportive, jucatorul.ro, jucatorul de pariuri online, jucatorul.ro pariuri sportive, cote pariuri, predictii pariuri sportive, lupte in cusca, pariuri pe lupte, pariuri rxf, pariuri las vegas, pariuri casa pariurilor, pariuri jucatorul.ro, pariuri betani, pariuri onlive, pariuri live, sport, pariuri sportive, online gambling, online gaming, cnsport, cn sport, case de pariuri online,

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here