INTERVIU: Paul Florean – Maestru al Sportului, Campion Balcanic și Multiplu Campion Național la Taekwnodo.

2
753

INTERVIU: Paul Florean – Maestru al Sportului, Campion Balcanic și Multiplu Campion Național la Taekwondo.

Paul Florean este președintele și antrenorul Clubului Sportiv Firekick Boxing Gherla. Paul Florean a început să practice Taekwondo încă din anul 1990 iar după 5 ani a reușit să obțină centura neagră cu 1 dan după un examen de 1 săptămână, în fața unei comisii din Korea.

Paul Florean este Campion Balcanic și Multiplu Campion Național la Taekwondo, fiind recunoscut ca și MAESTRU AL SPORTULUI, de către Ministerul Tineretului și Sportului.

Paul Florean a reușit să aibă cu sportivii clubului rezultate excepționale, în Gale de Kickbox sau MMA.

Momentan, Paul Florean a investit și reușit să pună bazele unui centru sportiv în Gherla, centru unde se poate practica Kickbox-ul, MMA, Kangoo Jumps, Tae Bo dar și Fitness-ul sau Culturismul.

Pe această cale, Paul le mulțumește celor care l-au sprijint la deschiderea sălii de arte marțiale: Horia Rădulescu și Ciprian Sora. Cele mai mari mulțumiri le aduce fostului său antrenor, Maestrul Mircea Muntean, cel care i-a deschis drumul către artele marțiale și către sport.

Paul Florean il taxează cu o bilă neagră pe actualul Ministru al Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, care a făcut o confuzie majoră confundând sportivii de performanță cu sportivii profesioniști.

CNSPORT.ro ține să îl felicite pe domnul Paul Florean pentru rezultatele obținute și pentru aportul adus dezvoltării artelor marțiale.

Vă invităm să urmăriți prima parte a interviului cu Paul Florean și Haidu Sebastian. În această parte veți putea afla detali despre cariera de sportiv și de antrenor a lui Paul. În urmatoarele părți veți putea afla și alte detali importante despre noile proiecte dezvoltate de cei doi.

Interviu cu Paul Florean – Firekick Boxing Gherla !

Citește și: HAIDU SEBASTIAN: „AM REUȘIT, după o muncă de 10 ani”

Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here