Handbal – „U” Cluj, rămâne în LIGA NAȚIONALĂ conform deciziilor FRH!

Clubul Sportiv Universitatea Cluj

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis înghețarea actualului sezon handbalistic fără echipe retrogradate și fără o campioană.

Membrii Consiliului de Administrație au decis în unanimitate să nu se retrogradeze din Ligile Naționale.
Clubul Sportiv Universitatea Cluj , penultima clasată, nu va mai fi nevoită să joace baraj pentru a rămâne în primul eșalon handbalistic.

www.cnsport.ro

Clubul Sportiv Universitatea Cluj - Handbal

Clubul Sportiv Universitatea Cluj – Handbal

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal (FRH) s-a întrunit luni, în cadrul unei videoconferințe, în cadrul căreia au votat încheierea sezonului 2019/2020 cu înghețarea clasamentelor la zi, fără acordarea titlurilor de campioane echipelor de pe primele poziții în clasamentele ligilor naționale, atât la masculin, cât și la feminin. Totodată CA al FRH a decis ca nicio echipă să nu retrogradeze.

FRH a hotărât:

Legat de Divizia A, promovare, retrogradare:

Cu 12 voturi „pentru” și 4 voturi „împotrivă” (Tadici, Nurhan Ali, Pavel, Evi) se aprobă închiderea clasamentelor în seriile Diviziei A-masculin și feminin conform clasamentului actual, cu criteriile de departajare finală. 

Cu 14 voturi „pentru” și 2 voturi „împotrivă” (Tadici, Bejinariu) se aprobă ca promovarea să se realizeze în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bine 8 echipe clasate în clasamentul aprobat anterior, turneu ce se va desfășura după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală. 

Se aprobă în unanimitate varianta „fără retrogradare”

Se aprobă în unanimitate ca, în urma turneelor de promovare, la feminin să promoveze primele 3 echipe și la băieți primele 2 echipe, iar în cazul în care acestea nu pot onora participarea în Liga Națională, să aibă dreptul de a se înscrie restul echipelor, în ordinea clasării la turneul de promovare.

În cupele europene se va merge conform clasamentelor actuale.

Vezi tot comunicatul pe site-ul FRH !

Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here