Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup
Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup

GIMNASTICĂ: Cupa Mondiala de Gimnastica Ritmica // 15-17 octombrie // Cluj-Napoca

Între 15 și 17 octombrie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup este un eveniment de neuitat și de neratat. Competiția este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică.

Probele incluse în concurs: cerc, minge, măciuci și panglică. Toate acestea se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă. Detalii pe www.frgritmica.ro.

Pentru a participa la eveniment, publicul va trebui să:
– Prezinte un certificat digital de vaccinare anti COVID 19
– Prezinte un document ce demonstrează faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului.

În situația în care participarea publicului la eveniment nu va fi permisă din cauza contextului epidemiologic, participanții vor avea acces în baza biletului achiziționat la următoarea ediție a Cupei Mondiale și vor primi acces la platforma de streaming pentru a putea viziona online evenimentul.

Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare.

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here