FOTBAL: FC “U” CLUJ îi răspunde președintelui CJ Cluj, domnul Alin Tișe

dezbatere publică prin care să se stabilească "viitorul fotbalului clujean".

0
328
Comunicat FC U Cluj - Universitatea Cluj - Fotbal
Comunicat FC U Cluj - Universitatea Cluj - Fotbal

FOTBAL: FC UNIVERSITATEA CLUJ îi răspunde, printr-un comunicat de presă, președintelui CJ Cluj, domnul Alin Tișe.

Radu Constantea, președintele echipei de fotbal FC Universitatea Cluj, a transmis un comunicat de presă prin care propune o dezbatere publică prin care să se stabilească “viitorul fotbalului clujean”.

Comunicat de presă FC U Cluj:

FC Universitatea Cluj a luat notă de declarațiile făcute în spațiul public de președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

FC Universitatea Cluj a avut până acum în instituția Consiliului Județean un partener corect de dialog și un susținător. Ne dorim ca relațiile de colaborare să continue în aceeași notă pozitivă, dar:

1. FC Universitatea Cluj nu se ferește de dezbateri, ba dimpotrivă. Așadar clubul îl invită pe domnul Alin Tișe la o dezbatere legată de viitorul fotbalului clujean. Dezbaterea ar trebui să fie publică, deschisă tuturor clujenilor, și să aibă loc la Cluj Arena, în prezența părților interesate.

În cadrul acestei dezbateri, domnul Alin Tișe își va putea expune nemijlocit propriul proiect cu privire la viitorul fotbalului clujean.

2. Cât despre chestiunea utilizării stadionului Cluj Arena, readusă ciclic în atenția publică, poziția clubului este extrem de clară și nu s-a schimbat în ultimii 103 ani. Stadionul din Parcul Central este legat indisolubil de insăși existența Universității Cluj, iar clubul nu își negociază istoria.

Introducerea pe agenda publică, cu heirupul și fără un minim de echilibru, a acestei teme generează divizare și ură în comunitatea clujeană și încearcă să arunce o anatemă nemeritată asupra inimoșilor suporteri ai Universității Cluj.

Din punct de vedere al oportunității, instituțiile statului și-au spus deja cuvântul în ultimele trei zile, iar acest lucru este bine cunoscut de către conducerea Consiliului Județean Cluj.

Din punct de vedere juridic, proprietarul stadionului este în acest moment Consiliul Județean Cluj, care poartă întreaga responsabilitate a deciziilor.

În final, subliniem din nou că promovarea în spațiul public a temelor care dezbină nu face altceva decât să inflameze spiritele într-un oraș multicultural care are nevoie, mai mult decât oricând, de toleranță, înțelegere și abordări raționale ale unor chestiuni sensibile pentru comunitate.

Radu Constantea

Președinte FC Universitatea Cluj

U Cluj, Cfr Cluj, fotbal u cluj, universitatea cluj fotball team, universitatea cluj fc results, rezultate meci u cluj cfr cluj, cluj romania fotball, fc universitatea cluj napoca, sepcile rosii, fani u cluj, suporteri u cluj, cluj arena, stadion u cluj, alin tise, radu constantea, cj cluj, cfr ultimele stiri
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here