Fotbal: CFR CLUJ – RENNES 1-0 CFR Cluj a învins-o pe Rennes, scor 1-0, și mai are nevoie de un singur punct pentru a se califica în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Mario Rondon a adus victoria celor de la CFR Cluj, a treia victorie în grupa E din Europa League. Adversara clujenilor, Rennes, a avut ocazia primei reprize, prin Niang. Culio a dat primul semnal ofensiv după pauză, iar Arlauskis a fost de netrecut la șuturile lui Del Castillo și Bourigeaud.

cfr cluj
cfr cluj

Intrat în minutul 71, Mario Rondon a ratat șansa deschiderii scorului, mingea trimisă de el trecând pe lângă poartă. După numai 5 minute, atacantul CFR-ului n-a mai ratat și a marcat golul care a adus victoria fotbalistilor români. Deac a centrat din corner, iar Rondon a punctat pe tabelă cu o lovitură de cap imparabilă.

CFR Cluj a ajuns la 9 puncte în Grupa E di Europa League și mai are de disputat încă 2 meciuri pentru calificarea în primăvara europeană!

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Hoban 74′), Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu, Djokovic – Deac (Păun 89′), Traore (Rondon 71′), Omrani

Rezerve: Jesus F. – Cestor, Golofca, Butean

cfr cluj
cfr cluj
cfr cluj
cfr cluj
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here