DFS – Dynamite Fighting Show 11

2
921

DFS – Dynamite Fighting Show 11 – MOMENTUL ADEVĂRULUI DE PE 4 IUNIE

A 11-a ediție a Dynamite Fighting Show va avea loc pe 4 iunie, la Bucuresti. Evenimentul va fi transmis în direct pe Pro TV, Pro X și online pe SportExtra. În main event vor lupta Andrei Stoica și Pavel Voronin. În co main event, Florin Rambo Lambagiu va avea un duel internațional împotriva Multiplului campion al Greciei la kickboxing și muay thai, Petros Vardakas. DFS readuce kickboxingul în direct pe Pro TV după aproape doi ani de pauză. Își vor face debutul în Dynamite Fighting Show două legende din sportul de contact, Dzevad Poturak și Konstantin Gluhov.

DFS – Dynamite Fighting Show 11 – MOMENTUL ADEVĂRULUI DE PE 4 IUNIE

Participant la K-1 Final 8, campion WAKO Pro și KOK, bosniacul Dzevad Poturak îl va înfrunta pe campionul României la box olimpic, Ștefan Lătescu. Poturak vine după 3 victorii consecutive, toate prin KO, perioadă în care a cucerit și titlul KOK la categoria grea, în timp ce Lătescu are două succese la rând în DFS, cu Florin Ivănoaie și Marius Munteanu.

Cel de-al doilea nume mare care va lupta pentru prima dată în DFS este letonul Konstantin Gluhov, unul dintre cei mai importanți luptători din spațiul ex-sovietic din ultimele două decenii. Gluhov (48 de victorii – 19 înfrângeri) a câștigat turneele K-1 Istanbul și K-1 Riga, iar în 2019 a ajuns până în semifinalele Tatneft.

Printre sportivii pe care i-a învins se numără Pavel Zhuravlev, Brian Douwes, Mighty Mo și Mourad Bouzidi. Pe 4 iunie, Gluhov va da piept cu Tănculețul Iancu, actualul deținător al centurii DFS. Iancu a avut un ultim an senzațional cu 5 victorii din 6 posibile, ultima fiind prin KO în prima rundă contra lui Costin Mincu.

Ionuț Iancu “Tanculețul”

Neînvins pe kickboxing de peste trei ani, Florin „Rambo” Lambagiu va avea din nou parte de un meci internațional, la un an și jumătate de la victoria cu Daniel Stefanovski. După trei dueluri David vs Goliath, Lambagiu va reveni la categoria care l-a consacrat, iar adversar îi va fi grecul Petros Vardakas. Multiplu campion al țării sale la kickboxing, muay thai și BJJ, acesta a fost challenger la centura mondială KOK în urmă cu trei ani.

Un duel interesant va fi la categoria mijlocie. După două victorii consecutive înainte de limită, Cezar Buzdugan va avea parte de un nou examen, de data aceasta lui Andrei Ostrovanu, sportiv care își face debutul în DFS. De asemenea, la categoria ușoară, surpriza plăcută de la DFS10, Serghei Zanosiev, va întâlni un alt debutant în DFS, deveanul Vlad Trif.

Cu deja un an experiență în DFS, Florin Ivănoaie și Costin Mincu vor avea un duel direct pe 4 iunie, acesta fiind și un test pentru a continua în cadrul promoției. Cei doi vin cu un moral diferit. Ivănoaie l-a învins pe Sebastian Lutaniuc într-un meci revanșă, în timp ce Mincu a pierdut prin KO în fața lui Ionuț Iancu, însă a acuzat o accidentare la picior.

Într-o altă confruntare test de la categoria grea, Marius Munteanu trebuia să îl înfrunte inițial pe Sebastian Lutaniuc, însă acesta din urmă s-a accidentat și va fi înlocuit pe Florin Matei, un sportiv originar din Bacău și care a trăit în Italia în ultimii ani, acolo unde și-a construit și o carieră.

HAIDU SEBASTIAN: „AM REUȘIT, după o muncă de 10 ani”

DFS – Dynamite Fighting Show

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here