ionut stroe mts
ionut stroe mts
ionuț stroe mts
ionuț stroe mts

Întrebare către MTS !!! – Domnule Ministru Ionuț Store, ce valoare are astăzi Certificatul de Identitate Sportivă – CIS ???

De ce nu au fost anunțate, din timp, Asociațiile și Cluburile Sportive prin intermediul Ministerului Tineretului și Sportului, a Federațiilor Naționale sau prin DJST-uri de această lege ?

Legea nr. 129/2019 – O.G. nr. 26/2000 cu privire la ASOCIAȚII şi FUNDAȚII – modificări !!!

A apărut, în ultima perioadă, făra ca multa lume din domeniul sportiv să fi știut, faptul că toate asociațiile trebuie să îndeplinească noi condiții, conform noii legi, nr 129 din anul 2019, pentru a putea avea activitate în continuare. Asociațiile și Cluburile Sportive sunt pe cale să fie dizolvate daca nu vor face modificările conform noii legi, până la data de 21 iulie 2020.

Ne punem astfel întrebarea CE VALOARE MAI ARE CIS-UL, CERTIFICATUL DE IDENTITATE SPORTIVĂ, AZI ???

Este un moment bun pentru Ministrul Tineretului și Sportului, domnul Ionuț Stroe, un moment bun pentru a lupta pentru Cluburile și Asociațiile Sportive din subordinea MTS, entități care au CIS, Certificatul de Identitate Sportivă.

Cluburile cu CIS au respectat, la înființare și mai apoi, toate criteriile pentru a putea primi dovada prin care să se poată afilia la FEDERAȚIILE SPORTIVE NAȚIONALE.

Dacă aceste cluburi și asociații, entități sub egida MTS, au respectat toate criteriile necesare în momentul înființării și afilierii la federații naționale, recunscute de stat, de ce sunt supuse unui posibil act de dizolvare ?

Ce face MTSul pentru aceste cluburi sportive care au adus rezultate prin care România a fost pusă pe harta sportivă a lumii ? Ce face domnul ministru IONUȚ STROE pentru cluburile pe care trebuie să le sprijine acum mai mult decât oricând ?

Dacă Ministerul Tineretului și Sportului nu va interveni pentru a anula, amâna sau modifica această lege, vom bloca activitatea multor cluburi sportive din România, cluburi care vor fi dizolvate, antrenorii și sportivii nemaiavând unde să activeze și performeze în mod legal. La sesizarea orcărei persoane sau instituții se va proceda la dizolvarea asociațiilor sportive care nu au adus modificările coform legii 129/2019. Toate contractele deținute de aceste ențități vor fi ” aruncate în aer „, contracte de chirii pentru spații, contracte sportive, contracte de sponsorizări, etc.

Propunem domnului Ministru al Tineretului și Sportului să facă ceea ce trebuie să facă! Să vină în ajutorul Cluburilor Sportive care au CIS – Certificat de Identitate Sportivă !!! Să le scoată de sub incidența legii 129/2019, pentru ca acestea să nu mai fie nevoite să mai facă aceste modificări!

Legea nr. 129/2019 – O.G. nr. 26/2000 cu privire la ASOCIAȚII şi FUNDAȚII – modificări !!!

CIS
Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here