Când se vor relua Competițiile Sportive din România ? Ce spun..

0
591
stadionul cluj arena
stadionul cluj arena
cn sport fotbal www.cnsport.ro
cn sport fotbal www.cnsport.ro

Când se vor relua Competițiile Sportive din România ? 
Conform noilor dispoziții ale autortățiilor din țară, competițiile sportive cu public numeros, nu se vor relua în următoarele 2 luni.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit despre posibilitatea eliminării treptate a restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus, COVID-19.

 Ministrul Sănătății Nelu Tătaru a declarat, luni, că posibilele relaxări ale măsurilor luate în timpul pandemiei nu vor duce la reluarea spectacolelor, a activităților sportive sau la redeschiderea mall-urilor. În funcție de dinamică, aceste redeschideri se vor produce în următoarele două – trei luni. “Sunt multe la care ne gândim, dar nu la adunările cu număr mare de participanți”, a declarat ministrul Sănătății pentru cnsport.ro

www.cnsport.ro

Autorițățile din România vor urmări îndeaproape ce vor face și celelalte țări din Europa în domeniul evenimentelor sportive și artistice și vor elimina restricțiile doar după ce și celelalte țări o vor face. 

în prezent toți organizatorii mari de evenimente artistice cu public de mii și zeci de mii de oameni și-au anulat evenimentele din anul 2020 și le-au reprogramat în 2021.

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here