Când se vor deschide centrele de Fitness ? Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean

0
1007

Când se vor deschide centrele de Fitness ? Răspunsul Preşedintelui Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

“Pentru că am văzut că interesul iubitorilor de sport este foarte mare în privința relaxării măsurilor impuse de starea de urgență, am avut o discuție cu premierul României, Ludovic Orban despre redeschiderea centrelor de fitness.

Știu că tot ceea ce își doresc iubitorii de sport este să se poată întoarce la rutina lor obișnuită de pregătire și viață. Iar din acest punct de vedere avem un aliat puternic în persoana prim-ministrului României. Ludovic Orban este un iubitor al sportului, iar acest domeniu se află pe lista priorităților domniei sale.

Așa cum știți, însă, principalul considerent care a stat la baza măsurilor de distanțare și izolare este proximitatea față de alte persoane. Din acest punct de vedere, sălile de sport încă reprezintă un pericol.

În sălile de fitness nu avem cum să păstrăm distanța, unii față de alții. În momentul antrenamentelor respirația este accentuată, iar riscul expectorațiilor este mai mare. Totodată există depunerile de fluide corporale pe aparatele de fitness, care nu pot fi eliminate în siguranță doar cu prosopoul personal.

Ca proprietar al unei săli de fitness, ca iubitor al sportului și ca președinte al Federație Române și Balcanice de Culturism și Fitness îmi doresc la fel de mult redeschiderea sălilor de sport. Trebuie să fim, însă, responsabili!

Sunt convins că specialiștii, care îl sfătuiesc pe premier în astfel de chestiuni, vor sugera momentul oportun pentru redeschiderea centrelor de fitness. Iar acel moment va veni, fără echivoc!” a declarat Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean.

știri sportive cluj

ludovic orban și gabriel toncean
ludovic orban și gabriel toncean

Gabriel Toncean este Președintele al Federației Balcanice de Culturism și Fitness și Președinte al Federației Române de Culturism și Fitness, este Pasionat de Sport, Cultură, Oameni și România. Prin venirea lui Gabriel Toncean la președenția federației de culturism și fitness, federația a crescut enorm ca și vizibilitate și rezultate pe plan internațional. 

Întrebat dacă se poate susține sportul din bani veniți de la bugetul de stat? sau e nevoie de surse suplimentare? Gabriel tonceanu a răspuns:

Dacă vrem să creștem performanța este nevoie de bani. Sumele venite de la buget rezolvă într-o oarecare măsură, dar noi, cei care manageriem organizațiile sportive, suntem obligați să avem proiecte serioase care să aducă veniturile necesare realizării obiectivelor.”

Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here