Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter” – Cluj-Napoca

0
794
cluj arena atletism
cluj arena atletism

Campionatele Internaţionale de Atletism ale României “Iolanda Balaş Soter” se vor desfășura în perioada 7-8 iunie, la Cluj Napoca.

Cluj Arena va găzdui o nouă ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României, prilej cu care se  sărbătoresc o sută de ani de atletism universitar clujean și o sută de ani de la înființarea Clubului Sportiv Universitatea Cluj, în 1919!

Cea de-a 64-a ediţie a celei mai vechi competiţii continentale este deschisă tuturor atleţilor seniori. Competiţia va dispune de 38 de probe atletice (masculin şi feminin) şi se va desfăşura în sesiuni de seară.

Începând cu ora 19:00 se pot vedea probe de alergări (100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5000m, 100/110mg, probe de ştafetă ), probe de aruncări (ciocan, disc, suliţă), probe de sărituri (lungime, înălţime, prăjină).

Biletele s-au pus în vânzare pe Bilete.ro, vânzător oficial şi exclusiv de bilete pentru Campionatele Internaţionale de Atletism ale României.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este cel mai vechi club polisportiv studențesc din România, iar secția de atletism a clubului a luat naștere în 1919, o dată cu clubul, aici performând de-a lungul timpului atleți renumiți ca Ion Moina, Alexandra Taifas-Sicoe, Vasile Bogdan și Éva Ráduly-Zörgő.

Mai multe informaţii despre ediţia 2019 a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” aflaţi de pe site-ul competiţiei www.internationale.fra.ro

campionatul international de atletism al României “Iolanda Balaş Soter”

cluj-napoca 7-8 iunie 2019, cluj-arena

stadionul cluj arena
stadionul cluj arena
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here