Prima ediţie Campionatului Naţional de SPORT BJJ a avut loc pe 07.03.2020 la Târgu-Mureş, în sala Dr.Anton Pongracz. Evenimentul a fost organizat de către Federaţia de Sport BJJ din România în parteneriat cu ACS Samuraii Florii de Cireş Voiniceni şi cluburile co-organizatoare ACS Brave Combat, Asociaţia Sportivă Brazilian Power Team Romania, Asociaţia FG Academy Târgu Mureș şi Clubul Sportiv Cătălin Zmărăndescu Sports Academy.

Prima ediţie de Campionat Naţional Sport BJJ Gi & NoGi, a fost o ediţie competițională dar și de prezentare a regulamentului SJJIF, conform cererii de recunoaştere a ramurii sportive.

Au fost prezente următoarele organizaţii de Sport BJJ sau BJJ, conform specificului acestor competiţii: BPT Romania, MatSide Romania, Nova Uniao Romania, Behring Romania, Mill Hill BJJ Romania, Werdum BJJ Romania, Absoluto BJJ, Bittan Academy Romania, precum şi cluburi independente cum ar fi MMA Ploieşti, Grand MMA Satu Mare, Lupul Alb Arte Martiale Brasov sau sportivi din partea FRFK Romania. Au fost reprezentate următoarele oraşe: Bucureşti, Târgovişte, Ploieşti, Mangalia, Buftea, Piteşti, Vâlcea, Braşov, Tg.Mureş, Reghin, Piatra-Neamţ, Cluj, Satu Mare, Marghita, Baia Mare, Deva, Oţelul Roşu, Lupeni.

Competiția a întrunit peste 250 de sportivi, care s-au înscris în număr de 217 la proba de Gi si 118 la NoGi (unii au participat doar la GI, alţii doar la Nogi, fiind şi situaţii de dublă participare).

Competiţia a început la ora 11,00 şi s-a terminat la ora 21.00, fiind un real succes! #cnsportbjj #cnsport #sportbjj #bjj #gi #nogi

Campionatul național de sport bjj – 2020

cn sport bjj 2020 targu mures
cn sport bjj 2020 targu mures

Federația de Sport BJJ din România, entitate juridică recunoscută prin decizia Tribunalului Cluj din 12.09.2019 își declară disponibilitatea pentru cooperarea cu orice persoană, club, asociație, federație, în vederea recunoașterii ramurii sportive Sport BJJ și dezvoltare ca sport de masă mai ales cu cei implicați de ani buni în fenomenul luptei la sol din România. Orice cooperare de acest fel se realizează pe baze de respect reciproc al activităților proprii și, indiferent de soluțiile de colaborare, cu respectarea unor chestiuni simple:
-afilierea și recunoașterea internațională este asigurată de Sport Jiu-Jitsu International Federation, federație non-profit cu scop de recunoaștere olimpică a sportului;

campionatul national de sport bjj gi nogi 2020 targu mures
campionatul national de sport bjj gi nogi 2020 targu mures

Înainte de acest campionat, arbitrii au fost pregătiţi la Târgu-Mureş, timp de 2 zile de preşedintele Federaţiei Europene de Sport Jiu-Jitsu, Professor Marcello Rosa, care a arbitrat la Campionat, alături de colegul său, Professor Cătălin Vlad, vicepreşedintele forului european.

arbitri oficiali ai federatiei de sport bjj din romania
arbitri oficiali ai federatiei de sport bjj din romania
Echipamente Sportive - TAPAE.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here