BASCHET: U-BT Cluj-Napoca reîncepe antrenamentele pentru juniori.

0
373

BASCHET: U-BT Cluj-Napoca reîncepe antrenamentele pentru juniori. Bază sportivă special amenajată pentru respectarea restricțiilor.

Conform comunicatului de pe pagina oficială a Clubului U-BT Cluj-Napoca:

Academia U-BT reîncepe de luni antrenamentele, în acest sens fiind instalate trei terenuri profesionale în fața Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Federația Română de Baschet a anunțat că, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus din țara noastră, cel mai probabil Turneele Finale ale campionatelor juvenile vor avea loc în luna august, posibil în aer liber. 

Toate echipele noastre vor începe pregătirea de luni, inclusiv cele de baby și minibaschet, toți antrenorii Academiei fiind implicați în această acțiune. Sportivii vor avea fiecare câte o minge, în această fază antrenamentele fiind de tehnică individuală, fără pase sau elemente de tactică, clubul nostru luând toate măsurile pentru dezinfectarea și igienizarea tuturor suprafețelor și materialelor folosite, conform reglementărilor în vigoare.

Datele de disputare ale Turneelor Finale nu sunt încă stabilite, însă cel mai probabil primii care vor intra în luptă sunt juniorii Under 15, în perioada 29 iulie – 2 august, urmați de categoriile Under 14 și Under 18 în perioada 5-9 august, pentru ca ultimele grupe să fie cele de Under 13 și Under 16, în 12-16 august.

Festivalul Național de Baby și Minibaschet și Campionatul Național Under 12 vor avea loc probabil la sfârșitul lui august sau începutul lui septembrie. Totodată, se poartă discuții între Federația Română de Baschet și cluburi pentru a se stabili dacă vor juca și celelalte echipe angrenate în campionat meciuri pentru stabilirea clasamentului, în afara primelor opt echipe calificate la Turneele Finale.

U-BT Cluj-Napoca (Sursă Foto)

 

Echipamente Sportive - MMAdirect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here